> Wat maakt studio WIJD eigen?

Studio WIJD maakt eigenwijze WordPress websites.

Waarom regular als het ook bold kan? Studio WIJD maakt je websites op maat met behulp van Fresh Builder. Wel zo snel en we kunnen er alle kanten mee op. Templates en themes liever niet, studio WIJD begint bij het begin om tot een creatief ontwerp te komen. Zo is iedere website eigen, want de wereld is WIJD.

Studio WIJD begint bij de inhoud.

Heb je je concept al duidelijk en zijn je teksten zelfs al geschreven? Super, dan kunnen we grote stappen maken. Weet je nog niet helemaal wat je wilt uitstralen of heb je misschien zelfs nog geen logo? Nog leuker! Samen gaan we aan de slag met de juiste toon, tekst en vorm totdat we allemaal tevreden zijn.

Studio WIJD levert websites gevuld.

Dat betekent dat alle teksten en foto’s erin staan en de website meteen klaar is om wereldwijd bewonderd te worden. Dan hoef jij niet te stressen om je (zelfgekozen) deadline te halen, en weten we ook meteen dat de vorm goed past bij de inhoud. Blogs, updates of events kan je natuurlijk zelf schrijven of aanvullen, op het tempo dat jou uitkomt. Hoe dat werkt leer je van me.

Studio WIJD is een one-woman-band die graag op meerdere trommels slaat.

Dat is handig, want zo hoef je je geen zorgen te maken om de input voor je website. Een aanzet, een beetje lef en een goed humeur is alles wat nodig is, studio WIJD doet de rest. Ze schaaft of schrijft je teksten, ze bewerkt en verkleint je foto’s, maakt digitale ontwerpen en geeft je tips waar ze kan. Alles met WordPress, Illustrator, Indesign of Lightroom - studio WIJD is je meid.

Studio WIJD is flexibel.

Ken je dat: je hebt een website, maar je wil graag iets toevoegen of aanpassen? Maar je websitebouwer doet stug en alles is moeilijk-moeilijk duur-duur? Studio WIJD is flexibel en maakt websites die met je meegroeien. Kleine aanpassing - zo gedaan. Nieuwe pagina - zo geregeld. De kosten spreken we van tevoren af, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

serena-studiowijd-1543-2

Studio WIJD is
Serena Korf.

"Hoi, ik ben Serena, en studio WIJD is mijn bedrijf. Mijn eerste website kostte me zo'n 300 uur van mijn leven. Mijn leercurve van Photoshop startte op een oude laptop van mijn opa met 64MB werkgeheugen. Stroef, maar genoeg om verkikkerd te raken op Adobe en WordPress. Nu maak ik websites en doe ik creatieve vormgevingsklussen, met dezelfde kloekheid, maar sneller, en leuker. Meer onbelangrijks: om mijn kookhobby kan je niet heen. Mijn ramen staan altijd open. Ik hou van wereldwijd."

Studio WIJD houdt van vergezichten - waar wil JIJ heen?